Virtuaalinen tiimi käsitteenä ja tutkimuskohteena - Lindroos, Joni (2021)
Tämän kirjallisuuskatsauksen tehtävänä on käydä lävitse virtuaalista tiimiä sen määritelmien, luonteen sekä ympäröivän tutkimuksen pohjilta. Tekstissä keskitytään löytämään niitä tekijöitä, jotka ovat yleisiä virtuaalisissa tiimeissä ajasta, paikasta tai kulttuurista riippumatta, mutta samalla luodaan katsaus virtuaalisten tiimien ja niihin liittyvän tutkimuksen muutoksesta 2000-luvun taitteesta eteenpäin.