Empatiaa eturintamalla : terveydenhuoltoalan ammattilaisten koronaviruspotilaille osoittama sosiaalinen tuki - Laakkonen, Emma (2021)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata terveydenhuoltoalan ammattilaisten kokemuksia sosiaalisen tuen osoittamisesta koronaviruspotilaille. Tavoitteeseen vastattiin kahden tutkimuskysymyksen avulla, joista ensimmäisen avulla selvitettiin, millaisia sosiaalisen tuen keinoja terveydenhuoltoalan ammattilaiset käyttävät koronaviruspotilaita kohdatessaan ja toisen avulla taas millaisia tekijöitä he liittävät näihin edellä mainittuihin keinoihin. Tutkimuksen aineisto kerättiin teemahaastattelua hyödyntäen. Aineiston analyysi toteutettiin teoriaohjaavana sisällönanalyysinä.