Representaatiot ja symboliikka Hannes Heikuran teoksessa Sotilas unikkopellossa - Välitalo, Laura (2021)
Tutkimuskohteena on Hannes Heikuran valokuva Sotilas unikkopellossa, jonka tuottamia representaatioita selvitetään ja tulkitaan symbolisten viittaussuhteiden, tekijän vaikutuksen sekä kontekstin kautta.