Fast Fourier Transform -algoritmit digitaalisessa kuvankäsittelyssä - Yli-Hillilä, Matias (2020)
Tutkimuksessa esitellään Fast Fourier Transform-algoritmien (FFT) pääpiirteet ja niiden käyttökohteita digitaalisessa kuvankäsittelyssä.