Näkökulmia lapsen osallisuuteen lastensuojelussa - Sund, Inna (2021)
Tutkimustehtäväni on tutkia lapsen osallisuutta lastensuojelun avohuollossa lapsen ja työntekijän näkökulmasta. Tutkielma on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena, jonka aineisto koostuu 21 tutkimusartikkelista. Tavoitteenani on herättää tutkielman kautta keskustelua ja pohdintaa lapsen osallisuudesta lastensuojelussa sekä tuottaa tietoa lapsen osallisuuden vahvistamisesta ja lastensuojelun kehittämisestä lapsilähtöisemmäksi.