Svensklärares tankar om arbete och arbetstrivsel - Lento, Kati (2021)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää ruotsinopettajien ajatuksia heidän työstään ja työviihtyvyydestään. Tarkoituksena on myös saada selville, mitkä ovat heidän työnsä hyvät ja huonot puolet ja vaikuttavatko oppilaiden asenteet heidän työhönsä jollakin tavalla.