Sosiaalityöntekijöiden työhyvinvointi työn kuormittavuuden ja työssä jaksamisen näkökulmasta - Sievänen, Elina (2021)
Tässä tutkielmassa tarkoituksena on tutkia sosiaalityöntekijöiden työhyvinvointia työn kuormittavuuden ja työssä jaksamisen näkökulmasta. Tutkielmani on toteutettu kirjallisuuskatsauksena, jossa tarkastelen yhteensä 18 kotimaista ja kansainvälistä tutkimusta, joissa käsitellään sosiaalityöntekijöiden työhyvinvointia. Tutkielman aineisto on analysoitu teemoittelulla, jonka avulla aineistosta muodostui tutkimuskysymyksiini vastaavia tuloksia.