Polunetsinnän algoritmit ja niiden tehokkuus - Laitinen, Riku (2021)
Tässä tutkimuksessa tutkitaan erilaisten polunetsinnän algoritmeja ja niiden tehokkuutta 2D-videopelimaailmassa. Tutkittavat algoritmit ovat A*-algoritmi, Dijkstran algoritmi, Breadth-first algoritmi, Depth-first algoritmi ja kuinka näitä algoritmeja voidaan hyödyntää hierarkkisen polunsuunnittelun kanssa.