Konformikuvauksia - Kantinkoski, Sanja (2021)
Tämän tutkielman tarkoituksena on käsitellä konformikuvauksia ja konformisia automorfismeja. Tutkielmassa esitellään erilaisia kuvausongelmia niin kompleksitasossa kuin Riemannin pallollakin. Konformisuus määritellään monin eri tavoin riippuen kirjallisuudesta. Tässä tutkielmassa käytämme määritelmää, jonka mukaan analyyttinen injektio on konformikuvaus kunhan määrittelyjoukko on avoin ja epätyhjä. Kuvausongelmia ratkaistaan konformikuvauksin ja havainnollistetaan kuvin.