Henkilöautojen kyberturvallisuus - Rautiainen, Joonas (2021)
Henkilöautojen kyberturvallisuus on ajankohtainen aihe, joka tulee nousemaan pian selkeämmin esille. Kyberturvallisuus on otettava paremmin huomioon kaikkien ajoneuvojen kehityksessä. Tutkielmassa havaitaan lisääntyvät teknologian tuomia ongelmia. Huomataan, että henkilöautoihin kohdistuvat kyberhyökkäykset eivät vielä ole suuri ongelma, mutta jos kyberturvallisuuteen ei aleta kiinnittää paremmin huomiota, voi tulevaisuudessa olla ongelmia odotettavissa. Henkilöautojen kyberturvallisuus tulee ottaa vakavasti ennen kuin on myöhäistä.