Yhteisöt ekososiaalisen sosiaalityön tutkimuksessa - Salo, Otso (2021)
Tutkimuksessa verrataan ekososiaalisen sosiaalityön tutkimuksia kriittisiin näkökulmiin, jotka peräänkuuluttavat alan tutkimukselle monipuolisuutta. Lisäksi tutkimuksessa tarkastellaan, millä tavalla aineisto vertautuu ekososiaalisen sosiaalityön teoreettisiin näkökulmiin. Tutkimuksen aineiston muodostavat kesäkuun 2016 jälkeen ilmestyneet englanninkieliset ekososiaalisen sosiaalityön artikkelit, jotka kohdistuvat ympäristön muutoksia kokeneisiin yhteisöihin. Tutkimus on toteutettu kirjallisuuskatsauksena.