“Jättiläismarsulta tirahti kyynel, niin iso että kun se tippui maahan se muodosti pienen järven” : absurdi huumori ja parodia Paula Norosen teoksessa Supermarsu ja lasten valtakunta - Laivamaa, Martta (2021)
Tutkielmassani käsittelen Paula Norosen teosta Supermarsu ja lasten valtakunta. Analysoitava teos on lapsille suunnattua kirjallisuutta ja se on julkaistu vuonna 2016. Teos on osa Supermarsu-kirjasarjaa.