Sporttikummitoiminnan koetut vaikutukset lasten ja vanhempien hyvinvoinnille - Hiekkamäki, Mia (2021)
Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, millaisia koettuja vaikutuksia Sporttikummitoiminnalla on ollut siihen osallistuvien lasten ja heidän vanhempiensa hyvinvoinnille. Lisäksi tarkoituksena on selvittää, minkälaisia syitä vanhemmilla on ollut toimintaan hakeutumiselle. Sporttikummitoiminta on Pelastakaa Lapset ry:n toteuttama varhaisen tuen toimintamuoto perheille, joilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumisessa tai harrastuksissa. Sporttikummeina toimivat vapaaehtoiset.