Vuoden 1995 tupakkalaki lehdistössä : tupakkalain uutisointia ja nuuskan myyntikielto kolmessa suomalaisessa sanomalehdessä - Mäkäläinen, Miika (2020)
Opinnäyte käsittelee vuoden 1995 tupakkalain uutisointia ja nuuskan myyntikieltoa kolmessa suomalaisessa sanomalehdessä vuosien 1994 ja 1995 välillä.