Web-sovellusten testaaminen - Loppukaarre, Jussi (2021)
Tässä tutkielmassa perehdytään, kuinka IT-alan kirjallisuudessa ja tutkimuksissa web-sovelluksien funktionaalisten piirteiden testaamista on käsitelty. Tavoitteena on tuoda esille miten web-sovelluksien testaaminen eroaa ohjelmistotestaamisesta. Tämä lisäksi tarkastellaan myös havaittuja haasteita web-sovelluksia testatessa. Tutkielman lopussa lukijalla on käsitys kuinka web-sovelluksien testaaminen eroaa muusta sovellustestaamisesta ja mistä nämä erot johtuvat.