Pelimekaniikat opetuspeleissä - Jokela, Noora (2021)
Tässä kandidaatintutkielmassa käsitellään pelimekaniikkojen roolia opetuspeleissä kirjallisuuskatsauksen keinoin. Tutkielmassa kartoitaan opetuspelien käytetyimmät pelimekaniikat sekä niiden vaikutukset opiskelijoihin