Kasvuhakkeroinnin tekniikat : moniääninen kirjallisuustarkastelu - Yläjoki, Valerius (2021)
Tässä tietojärjestelmätieteen kandidaatin tutkielmassa tutkitaan kasvuhakkeroinnin tekniikoita, niiden kustannustehokkuuksia ja menestyneiden kasvuhakkerointien yhteneväisyyksiä. Tutkielma toteutetaan moniäänisenä kirjallisuuskatsauksena. Tutkielmassa käytettiin lähteinä pääasiassa tieteellistä kirjallisuutta ja kirjallisuustarkastelussa mukaan otettiin harmaata kirjallisuutta, joka tekee kirjallisuustarkastelusta moniäänisen. Tutkielman tuloksena koottiin historian saatossa onnistuneita kasvuhakkerointeja, niiden tekniikoita sekä yhteneväisyyksiä. Kustannustehokkuus oli yksi kasvuhakkeroinnin avain tekijä tekniikasta riippumatta.