Lasten kaltoinkohtelu perheessä : riskit altistumiselle ekologisen mallin kontekstissa - Kiviharju, Ella (2020)
Tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella kaltoinkohtelulle altistumisen riskejä ja sivuta kuritusväkivaltaa kaltoinkohtelun muotona. Teoreettisena viitekehyksenäni toimivan ekologisen mallin avulla on mahdollista arvioida riskejä monella tavalla, eri näkökulmista ja eri tasoilla yksilöstä käsin. Lähestyin aihetta vanhempien näkökulmasta ja tutkimuskysymykseni oli, millaisille kaltoinkohdelluksi tulemisen riskeille lapset altistuvat vanhempiensa vuoksi.