Promotional sweepstakes' potential to engage customers on Facebook - Räty, Jessica (2021)
Sosiaalisessa mediassa järjestettäviä arvontoja ei ole tutkittu tarpeeksi. Varsinkin Facebook-arvontojen mahdollisuuksia asiakkaiden sitouttamiseen sosiaalisessa mediassa tulisi tutkia enemmän. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää arvontojen potentiaalia sitouttaa asiakkaita Facebookissa. Tämän selvittämiseksi toteutettiin kyselytutkimus Facebook-arvonnoista suomalaisten yritysten sosiaalisesta mediasta vastaaville työntekijöille. Kysely pohjautui aiempiin tutkimuksiin arvonnoista. Haastattelut toteutettiin puolistrukturoituina haastatteluina Skypen välityksellä.