BCH-koodeista - Sjöman, Juhani (2021)
Tämän tutkielman tarkoituksena on tutustuttaa lukija BCH-koodeihin. BCH-koodit ovat syklisiä koodeja ja ne pystyvät korjaamaan useita virheitä. Tutkielmassa esitetään erilaisia tapoja korjata koodisanoihin tulleita virheitä käyttäen hyväksi äärellisten kuntien teoriaa ja lineaari- sekä polynomialgebraa.