Tietokoneshakin kehitys Deep Bluesta AlphaZeroon - Massa, Ilari (2021)
Tässä tutkielmassa perehdytään siihen, miten tietokoneshakki on kehittynyt Deep Bluen ja Kasparovin välisen ottelun jälkeen. Tutkielmassa tarkastellaan neljää shakkikonetta: Deep Blue, Hydra, Stockfish ja AlphaZero sekä niiden välisiä samanlaisuuksia ja eroja.