« C’est mon devoir ! » : la représentation de l’honneur dans Le Tour du monde en quatre-vingts jours - Launonen, Eveliina (2021)
Tämän työn tavoitteena oli tutkia kunnian representaatiota Jules Vernen teoksessa Le Tour du monde en quatre-vingts jours eli Maailman ympäri 80 päivässä. Tutkimuksessa pyrittiin selvittämään diskurssianalyysin avulla, miten kunnia oli esitetty eli representoitu teoksessa. Kunnian representaatiota tarkasteltiin teoksen päähenkilön Phileas Foggin kautta.