Palvelimeton arkkitehtuuri - Ahonen, Eemil (2021)
Tässä tutkielmassa tutkitaan palvelimetonta arkkitehtuuria, kuinka se otetaan käyttöön, sen käyttökustannukset ja haasteet. Tavoitteena on myös selvittää kuinka eri palvelimettoman arkkitehtuurin kehitysympäristöt vertautuvat toisiinsa.