Luovuuden lukot : miten niitä avataan? - Krell, Liina (2021)
Kirjallisuuskatsauksena toteuttamani kandidaatintutkielma pureutuu musiikillisen luovuuden ytimeen. Johtavana ajatuksena on tarkastella, millaisia avaimia tutkimustieto sekä perusopetuksen opetussuunnitelma (2014) ja taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelma (2017) tarjoavat luovuuden lukkojen avaamiseksi. Pyrin myös tarkastelemaan opetussuunnitelmien eroja ja yhtäläisyyksiä luovuuskasvatuksen näkökulmasta.