Henkilöbrändin rakentaminen kiinteistönvälitysalalla - Möttönen, Veera (2020)
Henkilöbrändin rakentamisesta löytyy aiempia tutkimuksia ja teorioita. Tämän tutkielma tarkastelee henkilöbrändin rakentamista kiinteistönvälitysalalla. Henkilöbrändin rakentamisesta kiinteistönvälitysalalla ei ole tutkittu aikaisemmin paljoa, jonka vuoksi tutkielma päätettiin toteuttaa tästä näkökulmasta.