Lukion opiskelijoiden historiakäsitykset jatkosodasta - Pyykönen, Iidamaria (2021)
Tarkastelen kandidaatintutkielmassani lukion opiskelijoiden historiakäsityksiä jatkosodasta. Pyrin selvittämään, millaisia lukiolaisten historiakäsitykset jatkosodasta ovat ja mistä ne koostuvat - opetuksesta vai muista lähteistä. Muita lähteitä voivat olla esimerkiksi populaarikulttuurin teokset ja muisteluperinne.