Puettavat teknologiat oman hyvinvoinnin tukena - Agthe, Nathalie (2021)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutkitaan, mitä tarkoittaa hyvinvointi ja terveys, sekä mitä teknologioita näihin liittyy. Tämä tutkielma tutkii myös sitä, miten yksilö voi puettavien teknologioiden ja erilaisten hyvinvointisovellusten avulla huolehtia omasta hyvinvoinnista. Yhdellä taholla tarkastellaan miten käytettäviä ja luotettavia teknologiat ovat arjessa käytettäviksi ja toisaalta miten (kustannus)vaikuttavia ne ovat hyvinvoinnin kannalta.