Tieto- ja viestintätekniikka suomalaisessa esiopetuksessa - Huhta, Saara (2021)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastellaan tieto- ja viestintätekniikan sisällyttämistä suomalaiseen esiopetukseen. Aihetta tutkitaan teorian ja käytännön esimerkkien kautta, hyödyntäen kolmen esimerkkikunnan tieto- ja viestintätekniikan strategioita, jotka ovat luotu esiopetukseen. Tutkielman tavoitteena on tarjota kuva esiopetuksen tieto- ja viestintätekniikan tilanteesta ja saada kokonaisvaltainen käsitys erilaisista toteutus- ja lähestymistavoista. Tämä tutkielma on tehty kirjallisuuskatsauksena.