Normaalijakauman teoreettinen tausta ja sen havainnollistuksia lukiotasolle - Naskali, Matias (2021)
Tämä tutkielma käsittelee normaalijakaumaa ja siihen liittyvää todennäköisyysteoriaa. Lisäksi osana tutkielmaa on laadittu lukion pitkän matematiikan lisäoppimateriaaliksi tarkoitettu tehtäväpaketti.