La représentation du bien-être physique dans le blog youMAKEfashion - Virkkala, Juulia (2021)
Tutkielmamme aiheeksi valikoitui mediassa lähivuosina paljon esillä ollut ilmiö, hyvinvointi. Usein se mielletään vahvasti fyysiseksi ominaisuudeksi ja vähemmälle huomiolle jätetään sen psyykkinen ja sosiaalinen osapuoli. Tämän vuoksi olemme rajanneet tutkimuksemme koskemaan fyysisen hyvinvoinnin representaatiota.