Kun tulosurheilu keskeytyy : sisällönanalyysi Tulosruudun ja Urheiluruudun lähetyksistä koronapandemian ensimmäisen tautiaallon aikana - Huura, Netta; Paloniemi, Aino (2021)
Tässä tutkielmassa selvitetään, kuinka koronapandemia vaikutti vuoden 2020 keväällä suomalaisen television urheilu-uutislähetyksiin. Tarkoituksena on tuoda esille, minkälaisia sisältöjä kevään lähetyksissä nähtiin, kun urheilujournalismin perusuutisoinnin lähteenä pidetty tulosurheilu oli lähes kokonaan tauolla. Teoreettisesti aihetta lähestytään portinvartijuuden näkökulmasta.