Musiikinopettajan kasvu ammatti-identiteetissään johtajuuden ilmiöihin peilaten - Nuutinen, Ella (2021)
Tarkastelen kandidaatintutkielmassani musiikinopettajan ammatti-identiteettiä johtajuuden näkökulmista. Sekä musiikinopettajuus että johtajuus rakentuvat vahvasti henkilökohtaisen identiteetin kautta, jolloin molemmissa tehtävissä toimijuuden kehittyminen linkittyy sekä persoonallisen identiteetinkehittymiseen että työympäristön tarjoamiin vaikutteisiin.