"Ja en tähän päivään mennessä ymmärrä miks just minä?" : mitä nuoret kertovat koulukiusaamisesta netin keskustelupalstalla - Jalkanen, Anni; Salonen, Juulia (2021)
Laadullinen tutkimus siitä, mitä koulukiusaamista kokeneet nuoret kertovat kokemuksistaan nuorille suunnatulla internetin keskustelupalstalla. Tutkimuksessa tarkastellaan, millaisia kiusaamisen muotoja nuoret olivat kokeneet, mistä syistä nuoret mainitsivat kiusaamisen johtuvan sekä mitä kiusaamisesta oli seurannut.