Pysähtymistä isyyden äärelle : isätyö työntekijöiden näkökulmasta tarkasteltuna - Äikäs, Liisa (2021)
Tutkimukseni tehtävänä on selvittää isätyön merkityksiä työntekijän näkökulmasta. Tarkoituksena on ymmärtää, mitä isätyötä tekevät työntekijät ajattelevat isien kanssa tehtävästä työstä ja millaisena he sen käsittävät. Lisäksi tarkastelen isätyötä Foucault’n hallinnan käsitteeseen peilaten: millaisia yhteiskunnallisen hallinnan elementtejä isätyöhön liittyy tai tulee sen yhteydessä näkyväksi?