Bluetooth-protokollat ja -profiilit - Kaappa, Tuomas (2021)
Tutkielmassa perehdytään Bluetoothin toimintaperiaatteeseen. Lisäksi tarkastellaan muutamia Bluetoothin ydinprotokollia ja niiden tehtäviä. Viimeisessä luvussa kerrotaan, mitä ovat Bluetooth profiilit ja mihin niitä käytetään.