Viisauden ja aikuisen oppimisen välinen yhteys : teoreettinen tarkastelu - Maunula, Juho-Pekka (2021)
Tutkimuksen tarkoituksena on tarkastella viiden eri viisausmallin sekä Illeriksen ja Mezirowin aikuisen oppimisen teorioiden keskinäistä suhdetta. Tutkimus toteutettiin teoreettisena tutkimuksena, jossa menetelmänä käytettiin vertailevaa analyysiä.