Sosiaalinen tuki työyhteisössä : mielenterveyshäiriöt ja sosiaalisen tuen hakeminen - Mietola, Veera (2021)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata ja ymmärtää, millaisia kokemuksia ja näkemyksiä mielenterveyden häiriöitä sairastavilla työntekijöillä on tuen hakemisesta työyhteisössä, työyhteisöstä saadusta tuesta ja saadun tuen merkityksellisyydestä. Teoreettinen tausta koottiin sosiaalista tukea, tuen hakemista sekä mielenterveyttä työelämäkontekstissa käsittelevistä tutkimusartikkeleista.