Sävellysten synty ja niiden merkityksellisyys tekijälleen - Haapamäki, Ella (2021)
Tämän tutkielman tarkoitus on selvittää, miten sävellykset voivat syntyä ja minkälaisia merkityksiä tällä sävellysprosessilla, kuten myös lopputuotoksella, voi olla säveltäjälle. Tämän lisäksi tutkitaan myös yhdessä muiden kanssa säveltämistä ja tällaisen toiminnan eri muotoja ja tapoja, sekä niiden mahdollista vaikutusta lopputulokseen. Myös musiikkiterapeuttiseen näkökulmaan ja säveltämiseen musiikkiterapiassa luodaan katsaus.