FP-growth-algoritmi - Virtanen, Otto (2021)
Tässä tutkielmassa tutkitaan FP-growth-algoritmia, joka on yksi tiedonlouhinnan assosiaatio-menetelmän assosiaatiosääntöalgoritmi. Assosiaatiosääntöalgoritmi etsii usein esiintyvät alkiojoukot ja muodostaa niistä assosiaatiosäännöt. Assosiaatiosääntöjä käytetään yleisesti markkinakorianalyysissä, jossa analysoidaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä. Lisäksi tutkielmassa verrataan FP-growth-algoritmin nopeutta Apriori-algoritmiin.