Roberta Cowell sukupuolidiskurssien haastajana sekä jatkajana : multimodaalinen diskurssianalyysi nuorten tarinallisesta tietokirjasta - Taskinen, Eveliina (2021)
Tutkielmassani analysoin Ben Brooksin tarinallista nuorten tietokirjaa Rohkeiden lasten kirja (2019). Tarkoitukseni on selvittää, mitä sukupuolidiskursseja teoksessa haastetaan ja mitä sukupuolidiskursseja toistetaan. Tutkin tätä transsukupuolisen Roberta Cowellin sisäkertomuksen kautta.