Aikuisopiskelijoiden kokemuksia monialaisissa verkko-opinnoissa - Hurskainen, Liisa (2021)
Verkko-opiskelun hyödyntäminen korkeakoulujen opetuksessa on kasvanut, ja sen osuutta pidetään koulutusten kehittämisessä tärkeänä. Verkko-opiskelu lisää joustavuutta opiskeluun ja helpottaa korkeakoulujen välistä yhteistyötä. Verkko-opinnot mahdollistavat opiskelun myös töiden ohessa helpottaen ammattilaisten jatkuvan osaamisen kehittämistä. Moniammatillisten työskentelytaitojen osaaminen on tärkeää sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten keskuudessa. Monialaisten verkko-opintojen kautta voidaan lisätä opiskelijoiden ymmärrystä eri ammattiryhmistä ja edistää moniammatillista työskentelyä.