Luottamus lobbaajan ja virkahenkilön vuorovaikutussuhteessa - Kortelainen, Katri (2021)
Tämän tutkielman tavoitteena oli tarkastella luottamusta lobbaajan ja virkahenkilön vuorovaikutussuhteessa. Pyrin tavoitteeseen tutkimalla lobbaajien ja virkahenkilöiden näkemyksiä vuorovaikutussuhteidensa erityispiirteistä sekä luottamuksen rakentumisesta ja heikkenemisestä näissä vuorovaikutussuhteissa. Toteutin tutkimuksen laadullisella tutkimusotteella.