Avioero ilmiönä lastensuojelussa - Nokka, Katariina (2021)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää, miten avioero ilmiönä näyttäytyy lastensuojelussa. Tutkielman aihe on ajankohtainen, koska avioeroon päätyy vuosittain noin 13 000–14 000 parisuhdetta, mikä samalla koskettaa noin 30 000 lasta vuodessa. Tutkielma on kirjallisuuskatsaus, joka toteutetaan narratiivisena yleiskatsauksena. Tutkielman aineisto kerätään tieteellisistä julkaisuista. Tutkielmassa pohditaan löydetyn tiedon hyödynnettävyyttä ja luotettavuutta.