Vastakkainasettelua vai dialogisuutta? : vuorovaikutus Twitter-somekohuissa - Vuorela, Jenna (2021)
Tässä tutkielmassa tarkasteltiin yksityishenkilöihin kohdistuvien Twitter-somekohujen vuorovaikutusta. Tutkielman tavoitteena oli kuvata ja ymmärtää, millaista Twitter-somekohujen vuorovaikutus on ja millaisia dialogisuuden piirteitä näissä Twitter-somekohuissa ilmenee. Somekohujen on nähty aiemmissa tutkimuksissa aiheutuvan esimerkiksi silloin, kun henkilön nähdään käyttäytyvän moraalisesti arveluttavalla tavalla. Tutkimuksella haluttiinkin saada ymmärrystä siitä, millaista on Twitter-somekohujen vuorovaikutus, joka on jo lähtökohtaisesti moraalisesti latautunutta.