My damsel in... madam president : Veep’s concept and representation of a woman as the president of the United States - Kousa, Juha-Pekka (2021)
Vielä vuoden 2020 presidentinvaalien jälkeenkin saadaan Yhdysvalloissa odottaa ensimmäistä naispresidenttiä. Naispresidenttiys on kuitenkin taas askeleen lähempänä, kun Kamala Harris liittyy Joe Bidenin hallintoon varapresidenttinä. Edellisten presidentinvaalien aikaan vuonna 2016 Yhdysvalloissa keskusteltiin taajaan naisjohtajuudesta, kun vaaleissa olivat vastakkain Hillary Clinton ja Donald Trump. Vaaliväittelyt ja mediakeskustelut keskittyivät paljolti naispresidentin konseptiin ja siihen, oliko Clintonilla sukupuolensa takia ylipäätään mahdollisuuksia voittaa.