Puettavan teknologian hyväksyminen terveydenhuollossa ja työpaikalla - Yli-Länttä, Asko (2021)
Tässä tutkielmassa tutustutaan puettavan teknologian hyväksymiseen. Tarkastelukohteeksi on valikoitunut erityisesti terveydenhuollon näkökulma, mutta asiaa tarkastellaan myös yleisesti työpaikalla työntekijöiden keskuudessa. Molemmissa tapauksissa aloite teknologian käyttöönottamiseen tulee usein ulkopuoliselta taholta, jolloin hyväksymismotivaatio ei ole automaattinen. Tarkastelussa käytetään apuna teknologian hyväksyntämalleja, jotka auttavat hyväksymisprosessin ymmärtämisessä.