Are we solving the right challenges? : evaluating the roles and responsibilities of public governance in emerging talent hub ecosystems : case study: City of Jyväskylä - Ranta, Iiris (2021)
Tämän tutkielman tarkoituksena oli selvittää julkishallinnon rooleja ja vastuita kansainvälisten osaajien houkutteluun ja pitovoimaan keskittyvässä Talent Hub -ekosysteemissä. Tutkielma toteutettiin tapaustutkimuksena Jyväskylän kaupungille kartoittamaan mahdollisuuksia paikallisten Talent Hub -toimintojen käynnistämiseen. Tutkimuksen tarkoituksena on vastata tarpeeseen ymmärtää julkishallinnon osuutta paikallisessa Talent Hub -toiminnassa sekä palvelumallin muotoilussa.