Nuorten näkökulma työpajatoiminnan olemukseen Kurt Lewinin kenttäteorian jäsentämänä - Paakkari, Satu (2021)
Tutkimukseni tavoitteena oli tarkastella työpajatoiminnan merkitystä nuorten näkökulmasta Kurt Lewinin kenttäteorian jäsentämänä. Tavoitteena oli löytää nuorten antamia merkityksenantoja työpajatoiminnasta. Nuorten näkökulman esiin tuominen työpajatoiminnan merkityksistä antaa näkemyksiä siitä, minkä nuoret kokevat olevan heille tärkeää työpajatoiminnassa. Yhteiskunnallisella tasolla työpajatoiminta on eräs keino vaikuttaa nuoren elämään.