Sosiaalityöntekijöiden kuormittuneisuus lastensuojelussa - Montonen, Martina (2021)
Tutkielman tehtävänä on selvittää mitkä tekijät lastensuojelussa kuormittavat sosiaalityöntekijöitä. Tekijöillä tässä tutkielmassa tarkoitetaan psyykkisiä ja sosiaalisia tekijöitä. Tutkielma on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena ja tutkimuksen aineisto koostuu yhteensä 15:ta artikkelista ja tutkimuksesta. Sosiaalityöntekijöiden kuormittuneisuudesta lastensuojelussa on tehty vähän tutkimuksia. Tutkielman tarkoituksena on löytää eniten kuormittuneisuutta aiheuttavat tekijät lastensuojelun sosiaalityöntekijöillä.