Epätavallisesta takaisin tavalliseen : Donald Trump ja Joe Biden Helsingin Sanomien uutisissa ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja 2020 - Timonen, Vilma (2021)
Yhdysvaltojen presidentinvaalit olivat tiiviisti seurattu uutistapahtuma suomalaisessa mediassa vuonna 2020. Vaalien kiinnostavuutta lisäsi muun muassa maailmanlaajuinen koronaviruspandemia sekä kaksi erilaista ehdokasta, vahvasti mielipiteitä jakava Donald Trump sekä Barack Obaman entinen varapresidentti Joe Biden.